Centrale Verwarming

Graag helpen wij u bij het maken van een keuze voor een nieuwe cv ketel

Wij verzorgen de aanleg van complete verwarmingsinstallaties (c.v. ketel, leidingwerk en radiatoren) t.b.v. de gehele woning. De aanleg van vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming. Vervanging van uw bestaande c.v. ketel en/of geiser. Het installeren of vervangen van radiatoren (conventioneel, design of handdoekradiator).

Graag helpen wij u bij het maken van een keuze voor een nieuwe c.v. (combi) ketel.

Wij zijn dealer van o.a. Nefit en Remeha

     nefit fc300dpi               RE LOGO 02 tagline onder.eps presentatieVersie

Onderhoud
Weet u dat u zelf volledig verantwoordelijk bent voor de technische staat van uw installatie voor gas, water en elektra? Helaas laat een groot aantal van de CV bezitters geen onderhoud uitvoeren. Een goed onderhouden CV ketel verbruikt minder brandstof, is veiliger en doet zijn werk minder milieubelastend. Een CV installatie is een eerste levensbehoefte, wacht niet tot er een storing optreedt. Laat uw toestel regelmatig (eens per jaar) onderhouden en ga tijdig tot vervanging over, hierdoor bespaart u veel geld! Na aankoop van een cv-ketel, of ander gastoestel kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.

Vloerverwarming
Wij werken met 100% diffuus dichte slangen. Hetgeen veel problemen voorkomt, namelijk het dichtslippen van leidingen op termijn.