Installatietechniek Hartog

Wij bundelen de krachten samen vanaf 1 januari 2018 met Installatietechniek Hartog BV te IJsselstein.

In een sterk veranderende markt, is het erg belangrijk om alle ontwikkelingen, met name in de techniek, bij te benen. We kregen ook steeds meer moeite om de planning goed te organiseren. Voor een kleinere organisatie zoals wij werden deze uitdagingen steeds lastiger. Daarom zijn wij na gaan denken hoe wij in de toekomst onze kwaliteit het beste konden waarborgen.

Wij zijn op zoek gegaan naar een grotere organisatie die past bij onze activiteiten en bedrijfsfilosofie.  Installatietechniek Hartog heeft reeds 26 jaar de gespecialiseerde kennis en ervaring met betrekking tot o.a.; gas-, water-, sanitair-, cv- installaties, zink en loodwerkzaamheden.
Door de samenwerking staat er straks een team van goed gekwalificeerd personeel voor u klaar, met daarachter een goed geregelde organisatie.  

 

Samen zijn we klaar voor de toekomst!

U kunt ervan verzekerd zijn dat de kwaliteit en de persoonlijke benadering blijft zoals u dat van ons gewend bent. Ons nieuwe adres is Lagedijk Noord 15a te IJsselstein. Voorlopig kunt u ons gewoon op het vertrouwde telefoonnummer 030-6875620 bellen of mailen naar info@scholmanloodgieters.nl.

 

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in ons de afgelopen 20 jaren, en hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Ga naar installatietechniekhartog.nl voor meer informatie.